2014. november 23., vasárnap

ANGOL 38-AS LOVAGLÓ NADRÁG (L550)4TERMÉK NOPOSTA - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Termékeink az EU-ból behozott keveset használt lovagló  felszerelések. HA 4 DARAB TERMÉKET VÁSÁROLSZ EGYSZERRE, VAGY A VÁSÁRLÁS ÉRTÉKE ELÉRI AZ 5500 FT-OT POSTAPONTIG INGYENESEN SZÁLLÍTJUK.
A TERMÉK :  ANGOL  LOVAGLÓ NADRÁG. BELEÍRT MÉRET : GB28-AS
                 ANYAGA: kEVERTSZÁLAS    ÁLLAPOT: KEVESET HASZNÁLT       KÉRLEK AZ ÁLLTALAM MÉRT ADATOKAT VEDD FIGYELEMBE!!!
                 TELJES HOSSZ: 93CM    , BELSŐ SZÁRHOSSZ: 69CM     DERÉK: 68-70CM
Az internetes vásárlásoknál a hatályos magyar jogszabályok szerint a vevőnek a csomag átvétele után 14 napon belül elállási joga van.
Amennyiben az általunk küldött termékkel nem elégedett 14 napon belül visszaküldheti és amint a csomagot átvettük a termék vételárát és csakis azt, postaköltség nélkül haladéktalanzl visszautaljuk. Minden termékünkről részletes mindenre kiterjedő fotó és leírás készül éppen ezért , hogy elkerüljük mindkét fél számára kellemetlenségeket. A leütés előtt kérdezetek minden kérdésre válaszolok. Minden vásárlásról számlát állítunk ki amit a csomagban megtalálsz. Az utalás teljesülése utáni munkanapon postázunk. Az MPL vatera futárral szállítok kizárólag. Ha postán maradó a csomag a vásárlónak 5 napont beül (a vásárló által megjelölt postán) a csomagot át kell venni különben a posta nem kereste címen visszaküldi, az ebből adódó károkat minden esetben a vásárló viseli. A vásárolt termék vételárát illetve esetleges postaköltségét a leütés számított 7 napon belül a megadott bankszámla számra kérjük átutalni ellenkező esetben az eladástól elállunk negatív értékelés mellett és a vásárlót tiltó listára teszük.
Aki a termékeinkre licitál vagy fix áron vásárol elfogadja a fenti feltételeket.
Maximálisan korrektségre törekszünk, de ezt a vevőtől is elvárjuk. Amennyiben mi hibázunk teljes mértékben kártalanítunk postaköltségekkel együtt.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2014-12-13 23:58
. ANGOL 38-AS LOVAGLÓ NADRÁG (L550)4TERMÉK NOPOSTA - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése